Studio 360 je podjetje, ki ponuja celostne rešitve s področja arhitekture in vizualnih komunikacij. Ustvarjamo učinkovite rešitve in poskrbimo za zadovoljstvo naročnikov. Snujemo ideje s pomenom in idejam damo pomen.

Razmišljamo 360: branding oddelek ponuja celovite rešitve in svetovanje s področja oglaševanja, pozicioniranja in razvoja blagovnih znamk - v klasičnih in digitalnih medijih. Specializirani smo za oblikovanje celostnih grafičnih podob, informacijsko grafiko, embalažo in web oblikovanje. Naš osnovni princip je sveža in sofisticirana vizualna komunikacija: inteligentna in vedno učinkovita. Vsaka naloga je nov izziv: komunikaciji želimo vdahniti kreativno in izvedbeno odličnost ter prispevati k dodani vrednosti blagovnih znamk. Ničesar ne prepustimo naključju.

Ustvarjamo 360: Arhitekturni oddelek je osredotočen na sodobne, inovativne in fleksibilne rešitve, ki ponujajo večjo kvaliteto življenja. Dela temeljijo na kontekstualni, enostavni zasnovi, trajnostni gradnji, pozornosti do detajlov in inteligentni uporabi materialov. Doseči želimo več z manj ter iz omejitev ustvariti priložnosti. Studio 360 ponuja projekte, ki segajo od arhitekturnega projektiranja, urbanističnega načrtovanja do oblikovanja notranje opreme in pohištva, postavitev razstav ter oblikovanja dogodkov.

11 let izkušenj zagotavlja odličnost: Studio 360 je objavljen v uglednih knjigah in revijah ter nagrajen na mnogih mednarodnih tekmovanjih.

92